Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klasika na otoku

Pogorelić na rodni Pag dovodi Novi ruski kvartet i Petrita Çekua

'pogorelic_nnn_kul_090810'
''
09.08.2010.
u 16:35

Već je nastupio violinist Dejan Bogdanović, Tony Cetinski i Monika Leskovar uz klavirsku suradnju domaćina Lovre, a prikazan je film njegova prijatelja Filipa Šovagovića.

Lovro Pogorelić i njegova supruga Nina već godinama u prvoj polovici kolovoza u gradu Pagu na otoku nastoje obogatiti kulturnu ponudu, prije svega probranim koncertima.

Ove je godine u crkvi sv. Marije u Starom gradu Pagu na PAF-u (Pag Art Festivalu) već nastupio violinist Dejan Bogdanović, Tony Cetinski i Monika Leskovar uz klavirsku suradnju domaćina Lovre, a prikazan je film njegova prijatelja Filipa Šovagovića.

Festival se nastavlja u gradu Pagu, na Trgu Petra Krešimira IV. i crkvi sv. Frane gdje će završiti koncertima Novoga ruskog kvarteta sutra i nastupom sjajnoga mladog gitarista Petrita Çekua u petak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije