Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Podijeljno pet 'Zlatnih motorki' najboljim trash filmovima

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
10.09.2018.
u 14:13

Na 13. Trash film festivalu u službenoj konkurenciji prikazano je 55 filmova iz 20 država.

Zlatnu motorku kao najbolji akcijski film na varaždinskom Trash film festivalu osvojio je belgijski "Lost in the middle", najbolji SF je danski "Red and blue ball", borilački španjolski "Boxer", a najbolji hororac je španjolski "Z fest".

Odlučio je tako stručni žiri, a publika je svoju "Zlatnu motorku" dala španjolskom filmu "The beatle at the end of the street".

Na 13. Trash film festivalu u službenoj konkurenciji prikazano je 55 filmova iz 20 država. Prikazan je i film Udruge Trash o supertajnom trash agentu Bobu, Jamesu Bobu.

Tema ovogodišnjeg festivala bila je "Špijuni koje volimo". Varaždin je dobio i Ulicu slavnih u kojoj je prva ploča je ona s imenom pokojnog glumca Zvonimira Ferenčića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije