Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demo

Počinje Rovinj Music Festival uz TBF, Majke, Hladno pivo...

Spremište, Davidian, Wasted Generation, Merkur, Palazzo Ploech, Mala vida, Moskva, Co Da, Fancy filter i Frantic – deset je neafirmiranih izvođača koji se bore za pobjedu u natjecateljskom dijelu koji
arhiva
24.12.2011.
u 14:57

Spremište, Davidian, Wasted Generation, Merkur, Palazzo Ploech, Mala vida, Moskva, Co Da, Fancy filter i Frantic – deset je neafirmiranih izvođača koji se bore za pobjedu u natjecateljskom dijelu koji se održava 27. i 28. prosinca

Festival kreativnog glazbenog stvaralaštva – Rovinj Music Festival održava se od 27. do 31. prosinca, a uz natjecateljski dio, donosi i nastupe afirmiranih izvođača kao što su Majke, Hladno pivo, TBF i Massimo... Spremište, Davidian, Wasted Generation, Merkur, Palazzo Ploech, Mala vida, Moskva, Co Da, Fancy filter i Frantic – deset je neafirmiranih izvođača koji se bore za pobjedu u natjecateljskom dijelu koji se održava 27. i 28. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije