Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Plesna predstava "Metar 70 i nešto" u Galeriji SC

Metar 70 i nešto
Metar 70 i nešto
21.02.2011.
u 12:54

Predstava Andreje Široki i Ive Korenčić govori o odrastanju koje predstavlja kaos odluka i čistoću njihovih posljedica

Koreografkinje Andreja Široki i Iva Korenčić te izvođačica Ivana Pavlović u Galeriji SC premijerno će predstaviti plesnu predstavu "Metar 70 i nešto" u koprodukciji sa Zagrebačkim plesnim ansamblom.

– "Metar 70 i nešto" priča o je odrastanju koja predstavlja kaos odluka i čistoću njihovih posljedica. To je oda onim vremenima za koja nismo sigurni želimo li da definiraju metar 70 i nešto programirane osobnosti. Zato nam preostaje testiranje geometrijskih očekivanja pod pretpostavkom da je danas nemoguće šokirati, ali je možda moguće dirnuti ili barem prikazati ono nešto za što ste čuli, ali niste sigurni što je to – kažu autorice projekta.

Premijera je u subotu 26. veljače u 20 sati, a pretpremijera 25. veljače u isto vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije