Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15x2 ulaznice

Osvojite ulaznice za Večeri na Griču - koncert Oakland University Choralea

Klovićevi dvori
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.07.2017.
u 16:20

Večeri na Griču ugošćuju vrhunski zbor iz SAD-a, a Večernji list daruje vam ulaznice

Jedna od najpopularnijih ljetnih manifestacija održava se na atraktivnoj lokaciji Gornjeg grada, u Galeriji Klovićevi dvori. Ovogodišnje Večeri na Griču bogate su brojnim glazbenim poslasticama i zasigurno vam mogu pružiti nezaboravne trenutke. U jednoj od onih koju ne smijete propustiti nastupit će vrhunski zborski sastav koji nam 6. srpnja dolazi čak iz SAD-a!

The Oakland University Chorale je škola za glazbu, kazalište i ples na Sveučilištu Oakland u Rochesteru, Michigan, koja broji više od 20.000 studenata. Imaju vrlo gust koncertni raspored koji uključuje i nastup s Oakland Symphony Orchestra u povijesnoj Orchestra Hall u Detroitu. Redovito održavaju turneje po Americi, a 2015. nastupili su u okviru turneje Zip Code Rolling Stonesa. Zbor je surađivao s brojnim istaknutim glazbenicima i skladateljima kao što su Simon Carrington, Eph Ehly, Morten Lauridsen koji je njihovu interpretaciju pohvalio riječima: „Ovo je najljepša izvedba moje glazbe koju sam ikada čuo“.

Svoj nastup zbor će izvesti pod dirigentskom palicom Michaela A. Mitchella - jednog od najuglednijih američkih zborskih dirigenata i skladatelja zborske glazbe današnjice. Zahvaljujući dinamičnom i energičnom pristupu glazbi, rado je viđen gost kako na koncertnim pozornicama tako i za katedrama diljem SAD-a i Europe.

Ako i vi želite biti dijelom ove glazbene poslastice, jednostavno ispunite obrazac u nastavku sa osobnim podacima. Po dvije ulaznice osvaja prvih petnaestero sretnika!

Ne propustite se u četvrtak 6. srpnja opustiti i uživati uz najljepše note na atraktivnoj lokaciji!

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije