Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20x2 ulaznice

Osvojite ulaznice za svečano zatvaranje 41. 'Dana satire Fadila Hadžića'

20.06.2017.
u 13:09

Ne propustite svečano zatvaranje i dodjelu nagrada te izvedbu predstave "Traži se novi suprug".

Kroz lipanj imali smo prilike nasmijati se, opustiti i zabaviti, ali i postaviti često i neugodna društvena pitanja. Razlog tome bio je 41. festival "Dani satire Fadila Hadžića". Od 50 prijavljenih, festival je uspio okupiti 15 najboljih komediografskih i satiričkih djela hrvatske
kazališne produkcije, uz sudjelovanje istaknutih produkcija iz Slovenije, Njemačke, Makedonije, Srbije i Crne Gore.

U srijedu 21. lipnja ovaj veliki festival satire završava svečanim zatvaranjem i dodjelom nagrada najboljima. Nakon dodjele nagrada izvest će se hit predstava "Traži se novi suprug" M. Gavrana u režiji Željka Königsknechta.

Večernji list daruje svojim čitateljima dvadeset puta po dvije ulaznice i omogućuje im da budu dio svečanog zatvaranja!

"Traži se novi suprug" Mire Gavrana, neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova.

Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je ova komedija odigrana preko 100 puta u Hrvatskoj, sa pregršt pozitivnih kritika. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit.

Djela našeg najprevođenijeg i "najigranijeg" hrvatskog autora mlađe generacije su prevedena na 38 jezika. Po njegovim dramama i komedijama nastalo je više od 300 kazališnih premijera diljem svijeta, a vidjelo ih je više od tri milijuna ljudi. Jedini je živući dramatičar u Europi koji ima kazališni festival njemu posvećen, GAVRANFEST u Pragu.

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice za ovaj jedinstveni događaj jest sa osobnim podacima ispuniti formu u nastavku.

 

Fill out my online form.

Dvadesetero sretnika koji prvi ostave potrebne dobiva po dvije ulaznice! Pridružite nam se na svečanom zatvaranju i iz prve ruke saznajte koja predstava odnosi nagradu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije