Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
In memoriam
Povratak na članak

Od Lasićevih se knjiga moglo (na)učiti kako biti Hrvat, a ne nacionalist

Bivši dopisnik iz Pariza i bivši veleposlanik Hrvatske u Francuskoj Mirko Galić prisjeća se druženja sa Stankom Lasićem

Komentari 4

ŠO
šolman
12:14 09.10.2017.

Osim što je u Lasićevu djelu naglasio njegov negativan odnos prema NDH, bilo bi lijepo da je autor citatom naznačio i njegov jasan otklon od zla komunističkog jugoslavenstva koji je bez ikakvog ustezanja Lasić dao u svojim memoarima. Tamo je dapače napisao da između zločina NDH i zločina komunističkog jugoslavenstva nema nikakve razlike. Zbog toga ljevica nad ovim čovjekom ne nariče kao nad smrću apologeta titoizma. Pokoj mu duši.

VL
MI
Mimizo
11:14 09.10.2017.

nije mi autor jasan kada kaže odvojiti nacionalist od hrvata pa i ja sam hrvatski nacionalist kao i večina hrvatskog naroda znači da volim svoje ali nisam šovinist da mrzim druge i to su ti udbaški spinovi

VL
SJ
Samo ja
11:23 09.10.2017.

Mirko nosi se sa tim lasicem,kog briga. ja jesam nacionalist,volim Hrvatsku,ne mrzim nikoga,branit cu svoje i zivotom,i nisam extreman.

VL
OO
onako_ovlaš
06:54 10.10.2017.

Ovaj nekrolog je ispod razine Lasićevih dekonstrukcijskih postignuća ,znatno ispod razine,gotovo pa sramota za Večernji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.