Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKALI GA SATIMA
Povratak na članak

Stotine obožavatelja dočekalo Đorđa Balaševića na Interliberu

Komentari 14

AP
ante_pustinjak
09:52 14.11.2017.

evo što je taj vaš "veličanstveni đole" nekad (ne tako davno!) pisao o hrvatima pa ga i nadalje volite i obožavajte do besvijesti: - "...neprimereno mi je da svi mi, koji smo bili veliki Jugosloveni, sada budemo veliko - neštoo drugo. Ne prihvatam ono: morali su da pevaju, naterali su ih. Mene niko nije terao, ali i da jeste, zar bi trebalo da pevam „ajmo u boj, za narod svoj", kao onaj talog tamo u Zagrebu?" - Za to sam da više ne živimo zajedno. Mislim da je reč o dva naroda koji su genetski beznadežno zavađeni. Među njima vlada iracionalna mržnja, koja je nama, koji smo drugačije učeni, tek sada postala jasna, kao što nam je jasno da Jugoslavije nikada i nije bilo, da u pitanju nisu šake ekstremista kako su ih nama predstavljali, već milionske mase koje se nisu trpele, pre svega na račun religije, koja je pokretač svega toga. Mene je lično, od svih onih scena iz Vukovara, koje su bile monstruozne, najviše uplašilo lice one časne sestre, koja je u celoj toj situaciji bila apsolutno bez emocija. Kod uhvaćenih ustaša, kod oslobodilaca, kod naroda koji izlazi iz podruma s jedne i s druge strane, svuda se videlo nešto ljudsko na facama - mržnja, radost, strah, histerija - sem na tim voštanim licima časnih sestara, koja su jedina odavala predumišljaj.

VL
AP
ante_pustinjak
09:54 14.11.2017.

nije mio jasno po čemu bi ova vijest spadala pod kulturnu rubriku vl?

VL
MO
mobitel20
06:35 13.11.2017.

Pa ima u ZG sasvim dovoljno jugonqcionalista koji, kao i Balasevic, misle da je i Tudjman "pocinio zlocin razbijajuci Yugu". Njih par stotina sigurno ima. Malo je tu bilo Srba jer je Djole kritizirao i Milosevica i seselj-vucic-arkanove odrede smrti, a vecini Srba oni su sasvim OK, pq zato oni ne vole Balasevica. Ja mu priznajem 10-tak sjajnih pjesama, ali to s tim knjigama i "kultom" ima maaalo sveze s glazbom a puuuno vise sa svjetonazorom.

VL
AR
Artukovic
11:16 13.11.2017.

Pa ljudi jeste li vi vidjeli ko potpisuje knjige na ovom Interliberu....ujedno Sorosevoj igracki.Prvo je knjigu potpisivao Igor Mandic,padragi nam Radek Serbedija,onda je red dosel i na Acu Stankovica da i on stogod potpise....pa onda da umanje tenzije a drzeci se pravila da bude srbin ili bar iz srbije pozovu gospona Balasevica.Fino i probrano drustvo srba i jugoslovena nakon 20 godina od ratnih razaranja, kojima su i sami pridonjeli sireci mrznju kroz medije sad u sred Zagreba potpisuju knjige.O lijepa,o prekrasna....demokracijo.

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
08:42 13.11.2017.

Balašević je veliki čovjek i veliki glazbenik. Ovim fašistima poput mobitela nema pomoći...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.