Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo od glazbe

Novi album Joea Cockera – "Fire It Up"

Joe Cocker
arhiva VL
28.11.2012.
u 15:41

Mnogi ga nazivaju legendom, a on se tako ne osjeća, već postavlja pitanje kako bi se legenda trebala osjećati? Voli biti okružen mlađim glazbenicima, nije opterećen godinama, ali ne može zamisliti što će biti za nekoliko godina

Legendarni Joe Cocker, jedinstvenog i prepoznatljivog glasa, objavio je svoj 23. album i 11 novih pjesama. Album “Fire It Up” (Columbia/Menart) najavio je istoimenom pjesmom kojom nam je otkrio da će na albumu uz neizostavne balade biti i energičnijih pjesama:

–  Radio sam moćne balade cijeloga života. Kada kažem da ulazim u jedan mentalni svijet, morate zapamtiti kada pjevam i snimam, radim nešto što će trajati zauvijek. Zato sam uvijek svjestan kako pjevam i koristim fraze te pokušavam napraviti bogat i dugovječan zvuk – objasnio je Cocker koji kaže da u proljeće 2013. godine planira novu turneju. Priznaje da mu je nekad teško objasniti što osjeća, a premda ga mnogi nazivaju legendom, on se tako ne osjeća, već postavlja pitanje kako bi se legenda trebala osjećati? Voli biti okružen mlađim glazbenicima, nije opterećen godinama, ali ne može zamisliti što će biti za nekoliko godina.

Od pjesama s albuma izdvaja pjesmu “Eye On The Prize” koju su napisali Marc Broussard koji je i suautor uspješnice s prošlog albuma “Hard Knocks” . “The Letting Go” napisali su pjevačica Joss Stone, Graham Lyle i Charlie Evans. Prošli album "Hard Knocks" iz 2010. dostigao je platinastu nakladu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije