Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji

Neodoljiva priča koja se čita u jednom dahu

Knjiga
Foto: PR FOTO
29.07.2016.
u 14:13

Ne propustite senzacionalni bestseler New York Timesa, USA Todaya i Wall Street Journala

Dvadesetogodišnja Camryn Bennett vjerovala je da točno zna u kojem se smjeru odvija njezin život. Ali nakon razuzdane večeri u najpopularnijem noćnom klubu u središtu grada Raleigha u Sjevernoj Karolini, ona nemalo iznenadi sve bližnje – uključujući i sebe – tako što odluči napustiti jedini život koji je ikada poznavala i krenuti u potragu za vlastitim putem. Ponijevši tek torbicu i mobitel, Camryn će se ukrcati u autobus kako bi pronašla samu sebe. Umjesto toga, pronaći će Andrewa Parrisha. Privlačan i uzbudljiv, Andrew živi svoj život kao da sutra ne postoji. On će nagovoriti Camryn da učini stvari na koje nikada nije i pomišljala te joj pokazati kako se predati vlastitim najskrivenijim, zabranjenim porivima. Uskoro se pretvorivši u središte njezina odvažnoga novog života, Andrew će probuditi ljubav, požudu i osjećaje u Camryn na način na koji nije vjerovala da je uopće moguć. Ali to nije sve što će od njega dobiti. Hoće li ih njegova tajna neraskidivo povezati ili oboje zauvijek uništiti?

U prodaji na svim kioscima i na mondo.hr za samo 59,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/24sataShop

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije