Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir martinović mrle

Najneukusniji kandidat na izborima lagao je i huškao. Mislim da bi trebao odgovarati

08.06.2021.
u 10:16

Jedinstvena umjetnička ličnost naše kulturne scene da se ne boje biti ono što jesu, da budu ratnici jer to je dar božji, otkriva nam da se najviše bolji neljubavi, mržnje, nedostatka empatije i da ovi francuski avioni neće biti dovoljno brzi, ali i da Rijeka još uvijek pulsira u ritmu punk-kulture.

Komentara 3

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
11:38 08.06.2021.

Ovaj Mrle priča o ukusu, o ljubavi, o daru Božjem, o nedostatku empatije, a sam nema ukusa, nema ljubavi, nema empatije za Hrvatsku...i nije Božji dar za nikoga. No, i on je Hrvatska, i njega tolerira Hrvatska i živi od Hrvatske.

DU
Deleted user
10:46 08.06.2021.

Hvala vam do neba na uvođenju plaćanja!

AP
ante_pustinjak
13:19 08.06.2021.

tko je ovaj brko? prvi put čujem za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije