Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Massimo natjerao 'Udovice' da izbrišu snimku zbog neslane šale o drogi

01. studenoga 2008. u 22:37 4 prikaza

U sklopu turneje i predstavljanja novog albuma “Sunce se ponovno rađa” Massimo je u četvrtak na večer nastupio u Rijeci, gdje je navodno došao u sukob s tamošnjim komičarima Bijelim udovicama. Radivši reportažu za Red Carpet, “Udovice” su se našalile na Massimov račun pitavši ga: “Hoćemo li zajedno povući?”. Massimo se navodno tako naljutio da je snimatelja natjerao da izbriše materijale.

Nakon koncerta u Rijeci, višestruki dobitnik Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu Massimo svoju je koncertnu turneju nastavio u zadarskom klubu Arsenal, gdje je promovirao novi album “Sunce se ponovo rađa”. Iako karte za koncert u Zadru nisu bile sve rasprodane, Massimo se i ovaj put potrudio da mu nastup pred Zadranima ostane zapamćen.

Počeo je s novim stvarima poput “Traži me”, “Bilo gdje”, “Sunce se ponovo rađa” i drugim, koje su odmah zaintrigirale zadarsku publiku koja se, doduše, utiho ali sigurno ‘‘ušaltavala’’ u ono što slijedi. Uslijedili su i stari dobro znani hitovi, a Zadrane je posebno oduševio duet s Nenom Belanom i njihov hit singl “Zar više nema nas”. Massimo će nakon Rijeke i Zadra održati i veliki koncert u Zagrebu, u utorak 4. studenog u klubu Aquarius.


DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama