Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor ZagrebDoxa Nenad Puhovski:

'Malo ljudi na Dox dolazi zbog kamere ili montaže, većina dolazi zbog priče'

26.03.2023.
u 08:35

Naša je želja ljudima otvoriti jedan svijet koji se svima nama u posljednje vrijeme dosta smanjio jer smo se svi nekako zatvorili. Ne samo fizički po kućama nego smo se zatvorili i mentalno, što je, između ostalog, rezultiralo depresijama, kaže direktor i glavni selektor ZagrebDoxa Nenad Puhovski.

Komentara 1

Avatar 365dias
365dias
14:12 26.03.2023.

kada čovjek u životu napravi nešto tako lijepo i važno kao što je zagrebdox, mirne duše može reći: moj je život imao smisla. svake godine pogledam 15-20 filmova na doxu i uvijek pomalo zavidim ovom divnom čovjeku što ih je vidio sve... i što se doveo u priliku omogućiti i nama da vidimo dio toga. naklon do poda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije