Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 godina bez kina

Ljetni kino i ovog ljeta za vinkovačke filmoljupce

 Woody Allen
pixsell
03.07.2013.
u 14:54

Ovogodišnje Ljetno kino počinje 10. srpnja meksičkim dokumentarcem Na more! i trajat će do 19. kolovoza

Nakon prve sezone i odlične reakcije vinkovačkih filmoljubaca, Gradska knjižnica u suradnji s Udrugom ljubitelja filma RARE Vinkovci nastavlja ljetni program projekcija u dvorištu knjižnica što je oduševilo Vinkovčane obzirom da u njihovom gradu već gotovo 15 godina ne postoji kino iako ih je prije rata bilo dva i to s tri dnevne projekcije, a vikendom i po šest.

Ovogodišnje Ljetno kino počinje 10. srpnja meksičkim dokumentarcem Na more! i trajat će do 19. kolovoza. U tom vremenu će ponedjeljkom i srijedom u 21 sat moći uživati u 11projekcija koje će pogledati u dvorištu knjižnice na travi pa je poželjno ponijeti dekicu i kokice. Na repertoaru je komedija Rimu s ljubavlju Woody Allena, danski dokumentarac Ambasador, dva francuska filma, izbor od 8 filmova udruge RARE, pregled animiranih filmova krešimira Zimonića, inaće Vinkovčanina, jednominutne filmove s festivala u Požegi, Bunuelov Anđeo uništenja i Petera Josepha Zeitgeist the Movie, a za kraj zapaženi rumunjski triler Serbana "Ako mi se fućka, fućkam".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije