Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra sudbine

Laži i intrige u romantičnoj pustolovini

Igra sudbine
Foto: Promo foto
06.07.2015.
u 09:51

Najprodavaniji roman prema New York Timesu

Kad se životna priča preokrene na letu broj 524 iz San Francisca za Houston nekoliko trenutaka poslije uzljetanja. Tako je Kate Alexander doživjela prometnu nesreću u kojoj se njezin život promijenio u devedeset sekundi pri čemu je izgubila pamćenje i sve što je dotada preživjela. Ubrzo saznaje još jednu tragediju koja je povezana sa zrakoplovnom nesrećom u kojoj stradava njezin suprug Jake. Nakon povratka iz bolnice saznaje da je rodila, a da toga nije bila ni svjesna. Pronalazi svoju liječničku dokumentaciju koja postaje karta za put prema San Franciscu. U njezinoj glavi vrtile su se slike i filmovi poput „déjà vu“, um joj se pomutio što je bila posljedica teške traume glave. Dokumentacija je bila potpisana od strane doktora Jakea, njezinog supruga. U šoku od viđenog pronalazi sliku djevojčice u dobi od pet godina koja je ličila na samu Kate.

Ryan Harrison, farmaceut, čovjek koji ima izgrađenu karijeru, novac, slavu, ali nije mogao doći k sebi zbog slika o avionskoj nesreći Let broj 524. Podsjećaju ga na pogibiju njegove žene prije pet godina na istoj liniji. Monique, fatalna crvenokosa žena zamamnog francuskog naglaska s kojom je on provodio vrijeme nastojala ga zavesti i odvući u sobu, no njemu nije bilo do ničega. Razmišljao je samo o svojoj kćeri Juliji i preminuloj supruzi. Dok se Kate pokušavala pronaći u stvarnom svijetu koji je vraća u prošlost koje se ne sjeća te je vode prema Ryanu suočit će se sa lažima koje ju okružuju.

Isprepletena priča žene bez prošlosti i čovjeka koji pokušava pronaći smisao za životom otkrit će vam Elisabeth Naughton u svojem ljubavnom romanu proglašenim najprodavanijim od strane New York Timesa. Ovaj bestseller možete pronaći među 1000 naslova u e-Knjižnici TookBook koju nudi Večernji list u sklopu PREMIUM sadržaja za samo 7 kn mjesečno. Ne propustite ovu ekskluzivnu mogućnost, isprobajte TookBook i Premium na mjesec dana i uživajte u čitanju knjiga na hrvatskom jeziku.

Kupite Premium sadržaj za samo 7 kn mjesečno i čitajte ekskluzivne vijesti, reportaže, specijale, intervjue i knjige za samo 7 kn mjesečno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije