Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Lambchop će u kinu SC svirati pjesme s intimnog "Is a Woman"

Lambchop
Lambchop
22.11.2010.
u 14:23

Ekipa iz Nashvillea poznata je po karakterističnom spoju countryja, indie rocka, jazza i soula

Desetak dana nakon svirke odličnog Nationala u Boćarskom domu, zagrebačka koncertna publika priprema se za nastup još jednih indie heroja. U kino SC ponovno dolazi Lambchop, bend glazbenih epizodista okupljenih oko frontmena Kurta Wagnera.

Taj američki sastav doživio je velik uzlet krajem 1990-ih godina, plijenivši pozornost karakterističnom mješavinom countryja, akustičnog rocka, jazza i soula. Do sada su objavili deset studijskih i jedan live album, a sretnicima se smatraju oni koji su "ubrali" i neke od njihovih ekskluzivnih izdanja, prodavanih samo na turnejama. U sklopu jedne od njih u Hrvatskoj su gostovali prije šest godina, kada su gotovo u potpunosti napunili ogromno kino SC-a.

Sada se u Zagreb vraćaju s posebnim koncertnim programom zasnovanom na albumu "Is a Woman" iz 2002. godine. Radi se o intimnim, minimalističkim pjesmama koje se uz diskretnu ritam sekciju uglavnom oslanjaju na akustične gitare, klavir i promukli Wagnerov glas. Bit će zanimljivo vidjeti što će ekipa iz Nashvillea uživo napraviti od tih pjesama, kao stvorenih za slušanje u osami vlastite sobe.

Koncert počinje u srijedu, u 20.30 sati, a Zagrepčanima su ulaznice još uvijek dostupne po pretprodajnoj cijeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije