Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba u Botaničaru

Kultura mode ispred objektiva Mare Milin

22.09.2021.
u 17:05

Pred objektiv poznate fotografkinje stali brojni domaći kreativci

Kultura i moda oduvijek se vole javno. Na tu temu nastala je i izložba otvorena u zagrebačkom Botaničaru. U pitanju su modne fotografije Mare Milin, jedne od najpoznatijih hrvatskih fotografkinja, nastale u sklopu kampanja #FindYourAngle koja pokazuje svu raznolikost mode koju nudi Zalando, europska internetska modna i lifestyle platforma.  

Ispred njenog objektiva stali su mnogi kreativci, između ostalih glumac Slavko Sobin, jedna od prvih hrvatskih modnih blogerica Ana Bacinger, plus-size model Lucija Lugomer, članica domaćeg queer kolektiva House of Flamingo  Roxanne Flamingo, lifestyle influencer Marko Medić i modeli Lidija Lešić i Karla Zelić.

Zanimljiva izložba koja svojim šarenilom priziva sjećanje na nedavno završeno ljeto ostaje otvorena do 28. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije