Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

KRENULO MAŠTRUKOVANJE: Otvorena izložba fotografija nesvakidašnjih pustinjskih predjela

Fotografije “Maštrukovanje - Pustinjska lutanja 2015.-2020.“, možete pogledati u umjetničkoj galeriji kvART. Izložba će biti otvorena od 20. svibnja do 20.lipnja 2021., a ulaz je besplatan.
21. svibnja 2021. u 10:48 1309 prikaza
Maštrukovanje - Pustinjska lutanja
Pogledajte galeriju 1/8

Kako smo ranije pisali Westgate Shopping City bogatiji je za jedan izniman prostor- umjetničku galeriju kvART, gdje od 20.svibnja posjetitelji imaju priliku uživati u izložbi “Maštrukovanje - Pustinjska lutanja 2015.-2020.“, koju potpisuje poznati putopisac Oleg Maštruko.

Predstavljene fotografije najbolje su iz pustinjskog dijela opusa kojeg je proteklih pet godina svojim objektivom zabilježio ovaj svestrani fotograf.

Maštrukovanje - Pustinjska lutanja | Autor :

Oleg Maštruko je urednik, manager poslovnih konferencija i kolumnist u medijskoj kući Bug te autor i fotograf, s pet objavljenih knjiga IT tematike, dvije putopisne i dvije knjige fotografija, ali i sedam Facebook putopisa. Knjige fotografija „Without People“ i „Expiations“ dostupne su na Amazonu, a putopis „Zapisi s drugog krova svijeta“ objavljeni su u nakladi Fokus na hit. Sedam putopisnih projekata rađenih za društvene mreže dostupno je na Facebooku.

„Nadam se da sam uspio kroz svoje fotografije dočarati zanimljive predjele i udaljena mjesta u koja ljudi ne putuju često, osobito u današnje vrijeme. Ovo je, usudio bih se reći, uistinu najbolja retrospektiva mojih fotografija odabranih napuštenih, praznih pustinjskih predjela i iznimno sam sretan da od danas u njima mogu uživati svi posjetitelji Westgatea.“, rekao je povodom otvorenja Oleg Maštruko.

Maštrukovanje - Pustinjska lutanja | Autor :

Kroz odabrane fotografije nevjerojatnih kadrova pustinja koji u potpunosti mijenjaju našu percepciju tih prirodnih ljepota, Oleg Maštruko nas odvodi u svoja pustinjska lutanja. Nepal, Kazahstan, Sibir, Bolivija i Sahara samo su neke od zemalja i predjela u koje nas vodi vješto oko ovog fotografa. Otputujte s nama u magičan svijet dalekih i oku nesvakidašnjih prizora.

Fotografije “Maštrukovanje - Pustinjska lutanja 2015.-2020.“, možete pogledati u umjetničkoj galeriji kvART, nasuprot Germania Casinu. Izložba će biti otvorena od 20. svibnja do 20.lipnja 2021., a ulaz je besplatan.

špica
Kako se vi pozdravljate?
Svi koristimo neku verziju pozdrava "bok", no znate li što on govori o vama?
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Deseti im je rođendan otkako su svoje vrijeme nesebično počeli ulagati u dobrobit zajednice