Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret koncertu s Aerodromom u Tvornici

Jurica Pađen: Veseli me što klinci znaju sve naše pjesme

30.11.2008.
u 18:24

Vratilo se vrijeme koncerata na kojima publika pjesme pjeva uglas s izvođačima - razmišlja veteran novog vala Jura Pađen pred koncert koji će sa svojim Aerodromom održati 13. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Tom će prilikom predstaviti svoj posljednji album “Rock @ Roll” te Aerodromov “Ultimate Collection”, a izvest će i druge nepoderive hitove 80-ih.

Na koncertu za bubnjevima neće biti Slavko Pintarić Pišta, koji je prezauzet snimanjem serije “Nad lipom 35”, pa je njegovo mjesto zauzeo - Boris Leiner.

Na basu je, naravno, Tomislav Šojat, a za drugom gitarom Ivan Havidić.

- Imamo dosta poziva za nastupe, snimanja za televiziju, a ono što me najviše veseli, neki su novi klinci na koncertima. Manji dio, doduše, još čini naša generacija, koja nas sluša od početaka, ali veseli činjenica da klinci znaju sve tekstove napamet.

Evo, za Novu godinu sviramo na glavnom trgu u Slavonskom Brodu - govori Pađen te poziva sve rockeroljupce u Tvornicu na svoju podeblju pjesmaricu hitova.


Anticipirao ubojstvo Pukanića

Baš si mislim kako sam na neki način pjesmom “Samo se ovce nadaju” anticipirao ubojstvo Pukanića i premlaćivanje Miljuša. A priču poput moje pjesme “Šta si u kavu stavila” nedavno sam pročitao u vašoj crnoj kronici - kaže Pađen, koji još ne zna je li prijeteće pismo koje je dobio zbog pjesme Osama pravo ili tek neslana šala.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije