Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČUVENOJ MOMA-I
Povratak na članak

Izložba posvećena jugoslavenskoj arhitekturi hit u New Yorku

Premda Amerikance i dalje bune narodi bivše Jugoslavije, tko je s kim ratovao, a tko šurovao, kojim jezikom pričaju Bosanci, a kojim Slovenci i druge povijesne i općekulturne činjenice, nasljeđe iz doba komunizma u `državi marsala Tita` vrlo im je zanimljivo, intrigantno, štoviše – egzotično.

Komentari 3

U1
ursus_1212
14:21 11.09.2018.

Trebalo bi pričat o žrtvama titovih komunista, najvećih ubojica Hrvata, a ne veličat nekakve spomenike kao da su oni bitni. Nažalost spomenici su top tema, a o žrtvama se ne priča.

VL
BU
Budak
14:31 11.09.2018.

? Ne kužim. Jugoslavenska arhitektura? Gdje je ta država? VL, mrš u p.m.!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.