Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslastica

INmusic predstavlja audio-vizualni spektakl Gorillaz Sound System

Roger Federer
Foto: AFP
1/2
06.04.2012.
u 10:06

Četiri neustrašiva junaka, složni kao jedan, dolaze spasiti svijet ili barem zapaliti publiku na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu

Odbrojavanje do početka INmusic festivala samo što nije počelo, a organizatori i dalje izvlače glazbene asove iz rukava. Četiri neustrašiva junaka, složni kao jedan, dolaze spasiti svijet ili barem zapaliti publiku na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Oni su Gorillaz, odnosno Gorillaz Sound System ili "najluđi svjetski audiovizualni događaj".

– Gorillaz Sound System četveročlani je sastav koji izvodi svjetske uspješnice Gorillaza popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade. Izvodeći zarazne melodije i spektakularne vizuale, Gorillaz Sound System jamče vrhunsku zabavu na kojoj nitko neće ostati ravnodušan, obećavaju organizatori ovogodišnjeg INMusica koji je za dobru zabavu rezervirao tri dana u lipnju, od 28. do 30. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije