Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava na Jarunu

INmusic festival dobio i nulti dan kao nagradu posjetiteljima

Inmusic, dodan nulti dan
arhiva VL
02.03.2012.
u 14:25

Do sada su svoj dolazak na INmusic 2012. potvrdili Franz Ferdinand, The Cranberries, Mando Diao i Gogol Bordello, a sve ih možete čuti i vidjeti za 290 kuna, koliko stoji ulaznica za sva tri dana

Svi ljubitelji dobre glazbe, urbanog zvuka i provoda na otvorenom znaju da pravo ljeto počinje krajem lipnja u Zagrebu. Ove godine održat će se sedmi po redu INmusic festival. Najavljen je za  29. i 30. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a organizatori javljaju da je festival upravo dobio  još jedan – nulti dan. Nulti dan INmusica održat će se 28. lipnja kao dar posjetiteljima i zagrijavanje za nezaboravan glazbeni doživljaj.

Produljenjem festivala na tri dana INmusic festival daje još jedan doprinos turističkoj ponudi grada Zagreba i Hrvatske, jer je za goste izvan Zagreba i iz inozemstva privlačnije putovati na trodnevni festival. Još jedan dan festivala omogućuje dovođenje još nekoliko atraktivnih glazbenih imena, koja će dodatno potvrditi INmusic festival kao jedan od najznačajnijih regionalnih festivala, koji iz godine u godinu diže glazbene standarde. 

Osim što ga je ugledni Times uvrstio među 20 najboljih europskih festivala, ove je godine Globalgrasshoper, jedan od najvažnijih putničkih portala, uvrstio INmusic festival u 10 najboljih europskih festivala.

Kupljene festivalske ulaznice vrijede i za nulti dan, imena izvođača koji će nastupiti nultog dana festivala bit će objavljena uskoro, kao i novi dodatni sadržaji koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem festivalu.

Do sada su svoj dolazak na INmusic 2012. potvrdili Franz Ferdinand, The Cranberries, Mando Diao i Gogol Bordello.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti u Tisak media centrima u Hrvatskoj te online na www.ticketpro.hr po  cijeni od 290 kuna. Ova cijena ulaznica ostaje do  18. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije