Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrali redatelji i književnici
Povratak na članak

Hitno ekranizirati Krležine 'Zastave', a Nazorov 'Veli Jože' ima sve za hollywoodski spektakl

Zaljubljenici u film obvezno bi snimili i Krležin “Povratak Filipa Latinovicza” i Begovićevu “Gigu Barićevu”. Navijaju i za ekranizaciju Olje Savičević, “Tri zime” Tene Štivičić i Dežulovićeve antiratne priče, a svi se raduju početku snimanja “Črne mati zemle”

Komentari 2

ZA
Zaza
15:35 01.09.2020.

Možda i bude nešto ako Obuljenku ne uleti kakav "posljednji srbin u Hrv," onda Hrv, oboje film, serija šta god nema šanse! Znaju se prioriteti!!!!!

VL
NE
Nemojtimenimojneme
21:38 31.08.2020.

Samo da to ne daju hrvatskim režiserima... Bolje da im HAVC daje novce da ništa ne snimaju nego da iskasape još jedan dobar predložak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.