Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roman
Povratak na članak

Glumac Zdenko Jelčić napisao svoj prvi kriminalistički roman

Kazališni i filmski glumac Zdenko Jelčić, koji već godinama djeluje na švicarskim kazališnim daskama, svoj roman prvijenac predstavit će u utorak u Novinarskom domu u Zagrebu u 19 sati.

Komentari 3

OP
ognjen pudar
17:59 09.05.2010.

a šta drugo nego da svom drugaru koga smo u mladosti zvali Šola zaželim mnogo uspjeha i još književnih ostvarenja. ovih dana bi trebao da izađe i moj prvenac ( sječanja iz mladosti u obliku romana u crticama) a tamo se između ostalih i Šola spominje

VL
OB
-obrisani-
14:04 19.04.2010.

Na slici je Goran Grgić... a ne Zdenko Jelčić. http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/glumac-zdenko-jelcic-napisao-svoj-prvi-kriminalisticki-roman-slika-155751 Valjda treba provjeriti kako tko izgleda prije nego što se ubaci nečija slika...

VL
RO
Robespierre
19:06 19.04.2010.

Dokle to teroriziranje imenom J. Matanovic, spisateljice za kucanice! Cime je zasluzila da se nadje na celu svih govornika? Prije 20 godina, u tom sramnom socijalizmu, nitko skolovan je ne bi uzeo za ozbiljno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.