Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Knjige

Glumac Zdenko Jelčić napisao svoj prvi kriminalistički roman

Kazališni i filmski glumac Zdenko Jelčić, koji već godinama djeluje na švicarskim kazališnim daskama, svoj roman prvijenac predstavit će u utorak u Novinarskom domu u Zagrebu u 19 sati.
19. travnja 2010. u 13:35 3 komentara 83 prikaza
Goran Grgić
Foto: arhivska fotografija

Kazališni i filmski glumac Zdenko Jelčić, koji već godinama djeluje na švicarskim kazališnim daskama, svoj roman prvijenac predstavit će u utorak (20. travnja) u Novinarskom domu u Zagrebu u 19 sati.

Kriminalistički roman “U potrazi za izgubljenim Narcisom” predstavljaju jake književne, gurmanske, glumačke i glazbene snage, i to Julijana Matanović, Rene Bakalović, Ibrica Jusić, Goran Grgić, Duško Valentić i Dragan Despot i autor. Jelčićev prvijenac objavio je zagrebački VBZ.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • ognjen pudar:

    a šta drugo nego da svom drugaru koga smo u mladosti zvali Šola zaželim mnogo uspjeha i još književnih ostvarenja. ovih dana bi trebao da izađe i moj prvenac ( sječanja iz mladosti u obliku romana u crticama) a tamo ... prikaži još! se između ostalih i Šola spominje

  • -obrisani-:

    Na slici je Goran Grgić... a ne Zdenko Jelčić. http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/glumac-zdenko-jelcic-napisao-svoj-prvi-kriminalisticki-roman-slika-155751 Valjda treba provjeriti kako tko izgleda prije nego što se ubaci nečija slika...

  • Robespierre:

    Dokle to teroriziranje imenom J. Matanovic, spisateljice za kucanice! Cime je zasluzila da se nadje na celu svih govornika? Prije 20 godina, u tom sramnom socijalizmu, nitko skolovan je ne bi uzeo za ozbiljno.