Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. veljače
Povratak na članak

Gdje ćete biti na prvi dan godine kulture u Rijeci? Donosimo cjelodnevni program

1. veljače Rijeka službeno postaje Europska prijestolnica kulture 2020. Na čak 30 lokacija u gradu održat će se preko 70 događanja za sve uzraste, a mi vam donosimo cjelodnevni program.

Komentari 16

CR
crocro
14:02 21.01.2020.

Jedan dio riječana će vjerojatno biti ispred nebodera kulture, točno ispod zvijezde petokrake. I ta zvijezda petokraka predstavljati će kulturnu baštinu Hrvatske i Europe. Baš je prava šteta što se i svi drugi neboderi u Rijeci ne mogu pohvaliti barem jednom petokrakom. Tako da kada sve blješti od kulture da zvijezde petokrake budu zaslužne za taj sjaj i blještavilo. Jer malo se tko može podičiti zvijezdom petokrakom, naročito kada je instalirana kao svijetli putokaz kojim se treba Europa kretati. Zato petokrake trebaju postaviti na samo na nebodere, već i na sve kuće, raskrižja, automobile, vlakove, kako se ne bi zaboraviula sva dobrota zvijezde petokrake, naročito crvene boje.

VL
SP
spremni0
13:22 21.01.2020.

zjev.... nema ništa dosadnije od rijeke i riječana

VL
Avatar MADO
MADO
14:10 21.01.2020.

Rijeka je realno Europska prijestolnica nekulture, grad je potpuno oronuo i doslovno se raspada, brodogradilište je propalo isto kao i mnoge druge tvrtke dok se u isto vrijeme troše milijuni na raspali Titov brod, gradonačelnik šamara starice i pjeva Bandiera Rossa, u gradu već godinama vlada kolektivna kronična depresija i kompleksi manje vrijednosti, jučer čitam da grad nije u stanju garantirati čak ni sigurnost pjevačima iz drugih gradova, sve više ljudi iseljava i bježe glavom bez obzira, mislim da je netko bio jako pijan kad su dijelili titulu o kulturi..

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:44 21.01.2020.

Simpatično mi je kako si Rijeka tepa da je luka različitosti... znači... 99% stanovništva su bijelci, kršćani, koji dijele isto kulturno naslijeđe... a onda se makneš 80km sjevernije do Trsta pa vidiš šarenilo, crnci, azijati, arapi... u biti kladim se da u Pitomači ima više različitosti nego u Rijeci...

VL
RI
ribar110
14:23 21.01.2020.

Svaka čast na trudu ali realno gledajući Rijeka nikad nije bila neurednija. Oronule zgrade, fasade bez boja , raskopane ulice...Neka je zovu kako žele ali na žalost ovo je stvarno stanje grada.

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
13:35 21.01.2020.

Daleko od crvene kulture.

VL
Avatar Django
Django
14:08 21.01.2020.

Čim dalje, tim bolje.

VL
DU
Deleted user
14:03 21.01.2020.

Čujem da Beljak ima svoju tocku...sa kalašom

VL
DU
Deleted user
14:22 21.01.2020.

Slušao onu prvu osobu svega toga u Nedjeljom u dva. Ne bih, hvala.

VL
JU
juma
20:33 21.01.2020.

Infantilno je predstavljati se Europi zvijezdom petokrakom, jer upravo je ta zvijezda skoro 50 godina Europu drzala podijeljenom na one bogate koji su zivjeli u slobodi i siromahe koji su vjerovali da su slobodni jer im je tako govorila partija. Zar rijecani misle da to Europi nije poznato? Upravo zbog toga se cak i europske lijeve stranke sve vise okrecu centru i liberalnim i ekoloskim temama, prepustajuci zvijezdu petokraku marginalnim skupinama, alternativcima i antifama od cije je politickog diletantizma veca samo njihova netolerancija prema svima koji misle drugacije , bas u duhu tradicije zvijezde petokrake.

VL
IL
ildefonsa
15:19 21.01.2020.

Kakav jal progovara iz desničara koji su kao domoljubi i vole Hrvatsku. Ne, ne volite Hrvatsku uopće, volite samo svoje stranke, svoje istomišljenike, isključivi ste prema svemu drugačijem i novom. Rođeni ste za jednoumlje. Izgleda ste ustvari jugonostalgičari....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.