Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
83. svečana dodjela
Povratak na članak

Film Kraljev govor dobio 4 Oscara, najbolji glumci Firth i Portman

Christian Bale i Melissa Leo dobili su Oscare za najbolje sporedne glumce.

Komentari 3

CR
Crollywood
14:56 28.02.2011.

Pa bilo je jasno da će Portman i Firth pobijediti. Meni je najvažnije da sam vidio \"moju\" Reese Witherspoon :D

VL
PP
pp
16:28 28.02.2011.

Gledao sam i Kraljev govor i Čovjek zvan hrabrost i nebi se usudio tako olako prognozirati...Jeff Bridges je zbilja fantastičan i nevjerojatno mi je da nisu pobrali ni jednu nagradu...

VL
OB
-obrisani-
23:56 28.02.2011.

Moja torija je da je oscar jako podložan medijskoj prevagi i da je sve manje vrijednost filma u pitanju! Inception je za koplje ispred Social network ili King\'s speech i po vizualnom i po priči i po kameri i po zvuku i po scenariju i po ... da ne nabrajam dalje. Uz sve to ima i priču koja je definitivno nadrealno uzdignuta ali je problem što je za oscara potrebno da ili fantaziraš ili pretjeruješ u ljudskim sudbinama. SF jednostavno još nije razumljiv oscarovcima pa ga zato uvijek guraju u stranu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.