Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se filmovi

Festival mediteranskog filma Split raspisao programski natječaj

Festival mediteranskog filma Split
Festival mediteranskog filma Split
30.03.2011.
u 17:07

Festivalski rok za prijave autorskih igranih i dokumentarnih filmova je 1. svibnja

Festival mediteranskog filma Split ove se godine sprema zavrtiti svoje filmske role po četvrti put i to u novom terminu, od 11. do 18. lipnja. 
Osim novog termina i duljeg trajanja festivala, donosimo vam čitav niz novosti – kako u filmskom, tako i u programu popratnih događanja. 
Nastavljamo s razvijanjem edukativnog programa FilmInkubator kojeg smo započeli prošle godine i to sa ciljem realizacije kratkih filmova u našoj produkciji. Početkom travnja će biti objavljen i niz natječaja za radionice koje će se održati za vrijeme festivala – od scenarističke, glumačke, preko radionice za filmsku kritiku pa do one za snimanje video spotova. Do tada pozivamo sve redatelje i producente da prijave svoje filmove na natječaj za četvrti FMFS. Prijave su otvorene za igrane i dokumentarne filmove dugog i kratkog metra, a na našoj web stranici www.fmfs.hr možete pročitati pravilnik festivala i preuzeti prijavnicu. Rok za prijave je 1. svibnja ove godine.
Osim filmskog i edukativnog programa ni ovog puta nismo zapostavili zabavni dio, pa ćemo i dalje feštati na Bačvicama, a u glazbenom programu smo spremili prava mala iznenađenja!
Više informacija očekujte uskoro na službenoj web i Facebook stranici. 
Ješka je bačena, zakačite se za filmove!

Festival mediteranskog filma Split ove se godine sprema zavrtiti svoje filmske role po četvrti put i to u novom terminu, od 11. do 18. lipnja. Osim novog termina i duljeg trajanja festivala, dali su naslutiti da gledatelje očekuje čitav niz novosti – kako u filmskom, tako i u programu popratnih događanja.

Nastavljaju s razvijanjem edukativnog programa FilmInkubator kojeg su započeli prošle godine. Početkom travnja će biti objavljen i niz natječaja za radionice koje će se održati za vrijeme festivala – od scenarističke, glumačke, preko radionice za filmsku kritiku pa do one za snimanje video spotova.

Do tada pozivaju sve redatelje i producente da prijave svoje filmove na natječaj za četvrti FMFS. Prijave su otvorene za igrane i dokumentarne filmove dugog i kratkog metra, a na njihovoj web stranici možete pročitati pravilnik festivala i preuzeti prijavnicu. Rok za prijave je 1. svibnja ove godine!

Ključne riječi

Komentara 1

JB
Juda ben Tudum
23:53 01.04.2011.

ocel bit filmova o holokaustu? tko to financira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije