Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKORIČENE KOLUMNE
Povratak na članak

Eruditski tekstovi bez roka trajanja

Večernjakov novinar, urednik i pisac Goran Gerovac objavio je zbirku “Nikad robom”

Komentari 3

ČE
četvrti
21:53 16.09.2018.

Na žalost, Goran Gerovac je potpisnik nekih od najnetolerantnijih rečenica napisanih u hrvatskom novinarstvu u zadnjih desetak godina.

VL
BA
bakulušić
15:14 19.09.2018.

Erudit je čovjek velikog znanja. Čovjek velikog znanja nikada ne će veličati propale ideje i ideologije jer mu znanje ne dopušta da veliča nešto što je osuđeno na propast. Erudit nikada ne će napadati vjeru i vjernike jer će ga znanje pozvati na oprez. Erudit nikada ne će biti anarhist jer mu znanje govori da sve ima red. Erudit nikada ne će biti aktivist jer mu znanje govori da mora cijeniti i poštovati ljude s kojima živi. Što to ima erudističko u "djelima" novinara, urednika i "pisca" Gorana Gerovca?

VL
DU
Deleted user
17:20 19.09.2018.

Jedan od rijetkih novinara erudita na hrvatskom prostoru. Svaka mu čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.