Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival povijesnog filma
Povratak na članak

"Dnevniku Diane Budisavljević" glavna nagrada na festivalu u Belgiji

Igrano-dokumentarni film "Dnevnik Diane Budisavljević" redateljice Dane Budisavljević osvojio je glavnu nagradu za najbolji film na međunarodnom Festivalu povijesnog filma koji se prošli tjedan održao u belgijskome gradu Waterloou, priopćili su u ponedjeljak producenti.

Komentari 2

IL
ilustrator
14:04 19.10.2020.

kao jedna organizacija iz italije.. međuse se hvale, nagrađivaju...što nije iz njihova jata eliminiraju

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:36 19.10.2020.

Žalosno , ali istinito ovaj odličan igrano-dokumentarni film u svijetu dobiva glavne nagrade, a ovdje doma negativne kritike, ...i to samo s jednim razlogom što je prikazana realnost događanja u tim vremenima!!! Ponekad se zapitam, dali je glavni razlog što što je Diana bila udata za pravoslavca, a to nama katolicima sad baš i ne paše kad se rješava Kongregacija za sveca kardinala Stepinca.!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.