Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ognjen Sviličić
Povratak na članak

Crkva je kod nas popunila prazan prostor nastao slomom komunizma

Ovaj tjedan u kina stiže redateljev novi film "Glas" koji propituje ulogu vjere u hrvatskom društvu kroz priču o mladom ateistu Goranu, a glume Belma Salkunić, Igor Kovač, Goran Bogdan...

Komentari 17

Avatar Mohawk
Mohawk
13:06 20.01.2020.

Jadna ti je drzava koja se boji Crkve. Nasi poznati i nepoznati Estradisti najvise se boje Crkve i hvale ateizam kao nesto napredno. Sto je biti krscanin - katolik u hrvatskom drustvu zaostalo, nenapredno, mracno, nepopularno poput “liberalnog Hollywood-a? Zalosno?

VL
AU
autoritet
00:32 22.01.2020.

Sviličić misli da je dovoljno staviti naočale i odmah je intelektualac koji će kao secirati društvo... Provincija na kvadrat... Potrošio je desetke milijuna javnih novaca na svoje "filmove" a da nije snimio niti jedan vrijedan spomena. Napad na Crkvu je dobitna kombinacija za festivale, ali čak i na tom polju Sviličić je drugorazredan.

VL
Avatar Jopa
Jopa
12:43 20.01.2020.

Doslovno fetiš ne/kulturnjaka na Katoličku Crkvu..

VL
CH
che99
12:48 20.01.2020.

popunila je taj prostor lopovlukom, licemjerjem, grabežom...

VL
VJ
vjerujemurobijakopala
11:54 20.01.2020.

ovi ljevičari baš imaju fiksaciju na crkvu a ako je itko odmogao hrvatskoj i hrvatima to je crkva.držala je guzicu khuenu i ,,masonima,, , bezbožnicima,, proglašavala starčevićeve pravaše, onda je u vrijeme kraljevine bila vjerni suradnik karađorđevića a ulogu masona i nemoralnoga zauzeo je stjepan radić.danas podržava gregurića,valentića i panoramaše čija politika ide za tim da potjera narod kako bi šavorić i ekipa sve dobili za badava i prodali strancima. a svi mi ostali spadamo u ,,masone,, ,,komunjare,, ,,nemoralne,, mrzitelje hrvatske i hrvata,,.pa crkva je sa ne nitko drugi izbacila škoru iz predsjedničke fotelje,tko je nego crkva pod prijetnjom da neće moć živjet u lokaln oj zajednici od popova koji će ih klevetati kao komunjare natjerao mostovce u suradnju s hdz-om a onda kad hdz potkupio sauchu,puh i ekipu umuknuli su i košić i ostala ekipa.

VL
NA
najposebniji
12:00 20.01.2020.

Eee, zato smo tako kulturni.

VL
BA
bakulušić
12:21 20.01.2020.

Crkva je zaista bezobrazna! Eno u Rijeci ulaže 60 milijuna kuna u obnovu Titova broda, podiže zvijezdu petokraku na poznati, zakonom zaštićeni riječki neboder, na Pantovčak šalje svoga čovjeka, preuzela je sve medije u državi, propagira rodnu ideologiju i homoseksualizam, podržava zatvaranje arhiva, podržava ubijanje franjevaca na Širokom Brijegu, kapom i šakom dijeli novce iz državne blagajne za snimanje masakra u Dvoru, logora za malu decu, udari ga, lupi ga, halter, Novosti... Zaista, crkva je bezobrazna, zaustavite crkvu!

VL
HŽV
12:41 20.01.2020.

Crkva i komunizam je isto....interesna skupina ljudi koja silom siri svoja uvjerenja ili vjerovanja...i ako mislis drugačije na sve su spremne.... tu mozete dodat i nacizam,fasizam...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.