Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRTIĆI

Besplatne matineje za djecu u zagrebačkom kinu Europa

tajna kelsa
16.06.2011.
u 15:30

U subotu u 11 sati na rasporedu je crtić "Mali leteći medvjedići", a u nedjelju je u 11 sati projekcija dugometražnog animiranog filma "Tajna Kellsa" koji je namijenjen djeci starijoj od 8 godina i ima hrvatski titl.

Vikend u zagrebačko kino Europa 18. i 19. lipnja donosi dvije besplatne matineje "Pčelica" za najmlađe filmoljupce.
U subotu 18. lipnja u 11 sati na rasporedu je crtić "Mali leteći medvjedići". Dado i Tina samo su neki od dražesnih likova čiji je glavni zadatak spasiti šumarak od lasica Smucala i Smradca uz poznati stih: Kao jedan borit će se svi i šumu spasiti!
U nedjelju 19. lipnja u 11 sati na rasporedu je film "Tajna Kellsa". Taj dugometražni animirani film, autora Nore Twomeyja i Tomma Moora, spoj je fantastike, magije i keltske mitologije koji govori o nastanku "Knjige Kellsa", remek-djela europske umjetnosti. "Tajna Kelsa" namijenjen je djeci starijoj od osam godina te ima hrvatski titl. Za roditelje malih filmoljubaca osmišljena je i dodatna pogodnost. Naime, roditelji čija djeca mogu i žele sama biti u kinodvorani za projekcije moći će razmijeniti brojeve mobitela s dežurnim osobljem, apsolventima Učiteljske akademije, s kojima će u slučaju potrebe moći stupiti u kontakt.
Raspored matineja "Pčelica" do kraja lipnja dostupan je na www.kinoeuropa.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije