Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji koncert Lada

Ansambl Lado otkazao večerašnji koncert u HNK zbog bolesti umjetnika

Ansambl Lado
Luka Stanzl/PIXSELL
VL
Autor
Denis Derk
16.11.2020.
u 10:13

Prvi od tri najavljena godišnja koncerta ansambla Lado je otkazan zbog bolesti umjetnika, koncerti 20. i 24. studenoga nisu otkazani

Zbog bolesti umjetnika, Ansambl Lado otkazao je godišnji koncert koji je bio na rasporedu danas 16. studenoga, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, izvijestio je nacionalni folklorni ansambl.

Tradicionalni godišnji koncerti kojima Ansambl LADO ove godine obilježava 71. obljetnicu svog djelovanja na rasporedu su još i 20. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalitštu u Zagrebu i 24. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

„Koncerti 20. i 24. studenoga nisu otkazani, nadamo se da će se realizirati te da ćemo i ove godine proslaviti rođendan Ansambla LADO uz našu publiku kao i sedam desetljeća do sada. Godina iza nas bila je vrlo izazovna i želim pohvaliti sve naše umjetnike na disciplini i profesionalnosti koju su pokazali kako u svom radu, tako i u privatnom životu. Našu dragu publiku molimo za razumijevanje. Pratite naše web stranice na kojima ćemo objavljivati sve novosti o koncertima.“, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

Povrat novca za večerašnji koncert za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će izvršene automatski u roku od mjesec dana. Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat novca preko web forme koja se nalazi na www.entrio.hr/refund također u roku od mjesec dana, odnosno najkasnije do 16. prosinca ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije