Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb za dubrovnik

Za pse u azilu na Žarkovici sakupili hranu, pokrivače i ručnike

Žarkovica
Foto: Privatni album
1/4
11.11.2014.
u 19:29

Pomoć se prikupljala na rođendanu Udruge Indigo i na putu je za Dubrovnik

Na obilježavanju prvog rođendana zagrebačke Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo prikupljala se pomoć za životinje dubrovačkog azila na Žarkovici.

- Poslali smo u Dubrovnik 130 kg hrane te puno deka i ručnika kako bi makar malo životinjama u azilu olakšali nadolazeću zimu – kažu u Udruzi. Dodaju kako i njihova akcija dokazuje da se sve može kad se male ruke slože.

Pomoć za napuštene životinje prikupljat će i dalje pa pozivaju sve koji kod kuće imaju stare deke, ručnike, plahte, posude i zdjelice, a dobro dođe i svaka kuna za barem jednu kilu hrane. Na Žarkovici čeka 350 životinja, kojima su kiša i vjetar proteklih mjeseci uništili i preostale, ionako dotrajale kućice i kontejnere. Tako su ostali bez zaklona za nadolazeće hladne dane.

Sve je počelo s virtualnom kavom na Stradunu, u kojoj je svaka kava bila donacija za pse. Za probleme Žarkovice doznalo se diljem svijeta, a volonteri upravo pripremaju i nove akcije kojima je cilj prije zime psima na Žarkovici osigurati suh i siguran smještaj. Do tada, najvažnije im je osigurati hranu jer su im zalihe pri kraju. Pomoći ćete im i s pet kuna uplaćenih na IBAN: HR 88 2407000-1100024932, račun Društva za zaštitu životinja Dubrovnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije