Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žele ga ostaviti

I pas Johnny među izbjeglicama iz Sirije

Johnny
Foto: UNHCR/D.Manchev
1/3
08.09.2015.
u 12:17

Johnny je imao dva mjeseca kad je udomljen. Obitelj koja ga je udomila nije se željela od njega rastati ni u trenucima kad su im životi bili ugroženi.

Bježeći iz Sirije, sa sobom su poveli i Johnnyja, nije bilo šanse da ga ostave. Već mjesec dana ovaj maleni psić putuje zajedno sa svojim ljudima. A kad se umori od dugog hodanja, nose ga u nosiljci da prikupi snagu. I gdje god su prošli bježeći od rata, Johnny je bio glavna atrakcija u koloni ljudi koji su ostali bez svega što su imali.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
12:34 08.09.2015.

Ovaj je sigurno nevin i odmh mu dati azil!

MA
MarkoKosmicki
13:53 08.09.2015.

tko voli toliko zivotinje,sigurno voli i ljude:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

IR
irenajordan39
16:51 08.09.2015.

Volim zivotinje ,no njihove gazde u pohodu na Islamizaciju Europe mogu samo prezirati!Novinari ,necete dobiti nikakve samilosti iz naseg naroda ,a posebno zato sto hrvatski covjek zna prepoznati izbjeglog covjeka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije