Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sapunica je gotova

Kraj priče! Chelsea kupuje Kramarića i šalje ga na posudbu u Leicester!

Andrej Kramarić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
30.12.2014.
u 11:05

Kramarić je ove sezone postigao 21 pogodak u prvenstvu, a nedavno ga je Uefa proglasila zvijezdom 2014. godine

Napokon je sve dogovoreno, Andrej Kramarić ove će zime napustiti Rijeku i preseliti u novu sredinu. Prema posljednjim informacijama koje stižu s Kantride, postignut je dogovor između Rijeke i Chelseaja i Kramarić bi uskoro trebao krenuti prema Londonu. 

No, Jose Mourinho neće ga odmah gurnuti u vatru i pridružiti prvotimcima, nego će ga poslati na posudbu. A i to je zanimljivo, Kramarić će do kraja sezone igrati za Leicester City, klub koji je za njega bio zainteresiran i koji je nudio više od deset milijuna eura.

Ugovor još uvijek nije potpisan, ali sve je dogovoreno i kroz nekoliko dana sve bi trebalo biti i službeno gotovo.

Kramarić je ove sezone postigao 21 pogodak u prvenstvu, a nedavno ga je Uefa proglasila zvijezdom 2014. godine.

>>Andrej Kramarić riskira da nikad ne zaigra za Chelsea

Komentara 40

MA
MagnusJohnson
11:53 30.12.2014.

Fascinantno kako ti mladi igrači, uglavnom kad im tateki vode karijeru, donesu krivu odluku, a primjera je stvarno koliko hoćete, mogli su nešto i naučiti. Zašto Kramarić recimo nije slijedio primjer Mandžukića koji je iz Dinama za sedam milijuna eura prešao u Wolfsburg, tamo se dokazao i onda zaradio transfer u Bayern gdje je doveden kao prvi napadač, a ne nečija zamjena. Kramarić nikada neće biti relevantan u Chelseaju, a ovakve se stvari događaju kada ljudi nemaju pravog menadžera koji će ih uputiti, već slušaju tateka koji želi milijune velikog kluba.

Avatar cluesblues
cluesblues
11:35 30.12.2014.

ak je ova vijest tocna, onda je ovo je samo lukavi dogovor i potez vlasnika leicestera - umjesto za 10 milja dobili budu kramu za 5 (prema ugovoru sa chelseiem dodatne 2 milje rijeka dobiva tek kad krama zaigra za chelsea)…a na kraju bu opet zavrsil u leicesteru (doduse sa fiktivnim ugovorom sa chelseeam, ali pitanje dal ce ikad zaigrat za chelsea)…kaj se krame tice, on je na kraju prosal jednako, ali je rijeka izgubila 5 milja…tata joza se na kraju pogubil u silnim milijunima...

DH
dalibor.hren
11:28 30.12.2014.

Možda bi bilo bolje potpisati za Licester za veću lovu i poslije prijeći u Chelsea? Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije