Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upis novih dionica u 3 kruga

Skupština Đure Đakovića donijela odluku o dokapitalizaciji društva

Đuro Đaković
Ivica Galović/PIXSELL
04.07.2014.
u 19:47

Cijena novih dionica biti će određena ovisno o potražnji ulagača u rasponu od 20 do najviše 60 kuna.

Na sjednici Glavne skupštine društva Holdinga Đuro Đaković, donesena je odluka o povećanju temeljnog kapitala društva uplatom u novcu, pri čemu će pravo prvenstva pri upisu novih dionica imati postojeći dioničari.

Upis novih dionica obavljat će se u tri kruga, a odlukom o dokapitalizaciji temeljni kapital društva ne bi smio porasti za više od 194,22 milijuna kuna. Cijena novih dionica biti će određena ovisno o potražnji ulagača u rasponu od 20 do najviše 60 kuna.

- Zadovoljni smo prihvaćanjem prijedloga o dokapitalizaciji,​ koja će kad bude provedena osigurati stabilnost poslovanja Đuro Đaković Holdinga i članica Đuro Đaković grupe. Sredstva prikupljena dokapitalizacijom upotrijebit ćemo za preustroj i osposobljavanje tvrtke, te za jačanje kapaciteta za preuzimanje novih poslova - kazao je Tomislav Mazal, predsjednik Uprave Đuro Đaković Holdinga i pri tom istaknuo kako će se dokapitalizacija provoditi javnom ponudom dionica i smatrat će se uspješnom ako se upiše i uplati najmanje 4.000.000 dionica.

>> Đaković je lani ostvario gubitak od 124 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije