Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKA TVRTKA

Borovo od petka službeno u prestečajnoj nagodbi

borovo
Goran Ferbežar/PIXSELL
06.08.2013.
u 14:41

Petogodišnjim planom poslovanja predviđa se postupan oporavak poslovnih prihoda, a pozitivni operativni rezultat se očekuje već 2014. godine

Tvrtka Borovo prošli je petak rješenjem Fine službeno započela postupak predstečajne nagodbe.

\"Istim se rješenjem vjerovnici pozivaju da u roku od 30 dana od objave oglasa o pozivanju vjerovnika na stranici Financijske agencije prijave svoje tražbine Nagodbenom vijeću podneskom u dva primjerka s dokazima kojima dokazuje postojanje i visinu tražbine. Također, istim rješenjem pozivaju se i dužnici društva Borovo da dospjele obveze ispunjavaju bez odgode. Nadalje, navedenim je rješenjem zakazano i ročište za utvrđivanje tražbina na dan 17. 10. 2013. u 9:00 sati, u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma\", izvijestili su danas iz Borova.

Kako tvrde u vukovarskoj tvrtki, petogodišnjim planom poslovanja predviđa se postupan oporavak poslovnih prihoda, a pozitivni operativni rezultat se očekuje već 2014. godine. Borovo očekuje pozitivan ishod Predstečajne nagodbe u sljedeća četiri mjeseca.

>> Mogu li nove borosane spasiti diva kojeg je uništio rat?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije