Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.07.2012. u 12:00

Ono što bi nas začudilo jest da nakon ovog team buildinga darežljive tvrtke ne dobiju novi posao.

Davor Jelavić, zagrebački pročelnik, ne vidi ništa sporno u tome što je na međunarodni sajam “Light&building” u Frankfurtu išao o trošku privatnih tvrtki Lipapromet i Elektrokovina. Ove dvije tvrtke dobile su posredovanjem Jelavićeva ureda proteklih godina poslove vrijedne 20 milijuna kuna s Gradom Zagrebom pa ne čudi što su odlučili počastiti pročelnika i njegovih šest pomoćnika višednevnom ekskurzijom. Ono što bi nas začudilo jest da nakon ovog team buildinga darežljive tvrtke ne dobiju novi posao.

Premijer koji nikada 
neće pobrati vrhnje
Zoran Milanović, hrvatski premijer, hrani se po savjetima supruge Sanje, liječnice, piše Jutarnji, pa ne pije gazirana pića i ne jede vrhnje. Šifrirana poruka – premijer nije pobrao vrhnje.     

Baka ne čuje dobro, ali računa odlično
Marija Klipa, umirovljenica iz Plaškog, odbila je novac koji joj je pao s neba. Država je Mariji ponudila 350 tisuća kuna jer je pogođena dijelovima aviona dok je radila u polju. Baka je žrtva bizarnog sudara dvaju MiG-ova na vojnoj vježbi prije dvije godine nakon čega trpi stalne bolove, nagluha je i ima PTSP. Srećom, čip za matematiku joj nije oštećen pa od države traži 1,36 milijuna kuna. Ne pada MiG na glavu svaki dan.

Ibrica bi naplaćivao seks ispred katedrale
Ibrica Jusić, dubrovački kantautor, izviruje iz svih novina, ali ne zbog novog hita, nego zbog neobične akcije u kojoj je oko dva sata i pol ujutro oteo zastavu Dubrovačkih ljetnih igara pijanom Englezu koji ju je skinuo s Orlandova stupa. Hrabri Ibrica hvali se da je „kao Valter obranio Sarajevo“ i dodaje da u svojim noćnim šetnjama viđa i druge turiste kako se nedolično ponašaju. Kao primjer navodi da je zatekao „dvojicu mladića koji su se seksali ispred katedrale“ što smatra neprihvatljivim jer bi to redari trebali „skupo naplaćivati“. Ne znamo tko će odrediti cjenik, ali redar bi mogao biti već iskusni Valter Ibrica Jusić.     

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:23 27.07.2012.

Još malo i ovi SDPovci iz Zagreba će uvesti plaćanje parkinga i na Žitnjaku.A ankete Mislava Bage će potvrditi da 98,67 %građana smatra da je to ok i da 102,45 %građana podržava politiku Ive Josipovića i ZAMPa ;)

DI
duncan_idaho
13:38 27.07.2012.

OVO JE SRAMOTNO. UMJESTO DA MU LIJEPO UPLATE NOVAC NA RAČUN OVE BEZOBRAZNE FIRME MU PLAĆAJU PUTOVANJA PO RAZNIM SVJETSKIM VUKOJEBINAMA!

CV
crna vrana
16:06 27.07.2012.

Premijer koji nikada neće pobrati vrhnje ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To mrtvo puhalo koje nije kompetentno za vođenje organizacije razine mjesne zajednice je pobralo sve što se pobrati da. Ni kriv ni dužan postao je premijerom države , a da sam nezna štoo bi s funkcijom koja ga je dopala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?