Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Plenković: Vratili smo rejting stranke, očekujem pobjedu u cijeloj Dalmaciji

Andrej Plenković
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
25.08.2016.
u 22:17

Lista je sjajna, predvodi je heroj Domovinskog rata general Krstičević, rekao je Plenković

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je danas navečer u Dubrovniku kako u desetoj izbornoj jedinici očekuje više od sedam mandata, koliko je ta stranka imala na prošlim parlamentarnim izborima, i da očekuje pobjedu u cijeloj Dalmaciji.

Na druženju s članovima stranke Plenković je istaknuo kako još jednom želi poslati poruku svim članovima HDZ-a, ali i svim građanima.

– Ovdje smo da pošaljemo još jednom poruku mobilizacije našeg članstva i svim građanima da izađu na izbore i daju povjerenje HDZ-u. Lista je sjajna, predvodi je heroj Domovinskog rata general Krstičević. To su sve ljudi koji su se dokazali i uvjeren sam u pobjedu HDZ-a u cijeloj Dalmaciji – rekao je Plenković.

– U pet tjedana vratili smo rejting stranke i to je veliki uspjeh. Promijenili smo kompletno političko ozračje i kulturu dijaloga u Hrvatskoj. To je moj doprinos europeizaciji političke kulture u zemlji. Ono što govorimo na sastancima HDZ-a, to govorim i javno. Jako mi je drago da je 120 novih članova u stranci u Dubrovniku – istaknuo je te dodao da mu je cilj da HDZ bude najjača snaga na desnom centru i okuplja ostale stranke.

Odgovarajući na novinarski upit, Plenković je istaknuo kako očekuje više mandata u 10. izbornoj jedinici nego na prošlim izborima. – Lani smo osvojili sedam mandata, a s ovom listom možemo ići i više", rekao je.

S Plenkovićem su u Dubrovniku na druženju s članovima HDZ-a bili i ministri Zlatko Hasanbegović i Tomislav Tolušić.

>> Krstičević: Ako sam 1991. napadao Vukovar, dajem ostavku na sve funkcije u HDZ-u

>> Jurlina Alibegović: HDZ nije za reformu javne uprave

Komentara 76

MI
Miilekubura
09:20 26.08.2016.

Lajavopseto.... Kriminalna, lopovska yugo partija otisla je voljom Hrvata u smece na prislim izborima a nakon presude u Hagu teroristička partija i nakon ovih izbora brise se iz registra.

MI
Miilekubura
09:16 26.08.2016.

Ne samo u Dalmaciji, u cijeloj Hrvatskoj nafod ce dati hlas HDZ-i, HRVATSKOJ Hrvatskoj ne yudoslavenskoj.

AD
admin2
09:23 26.08.2016.

Do pobjede.... Skupa sa svojim narodom... HDZ ZNA SE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije