Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ o Frljiću

Za svoje političke, ne umjetničke angažmane, svakodnevno troši novac građana

Oliver Frljić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
16.10.2015.
u 15:06

Pozivamo riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela da javnosti objavi tajni, koruptivni ugovor s bivšom intendanticom s pomoću kojega su Obersnel i Zoran Milanović protuzakonito i političkom samovoljom postavili Olivera Frljića na mjesto intendanta riječkog Hrvatskog narodnog kazališta

Hrvatska demokratska zajednica poslala je priopćenje kojim komentira postupke Olivera Frljića, intendanta riječkog HNK-a.

"Intendant riječkog Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca ponovno bi polemizirao i politički provocirao. Za svoje političke, a ne umjetničke angažmane, on svakodnevno troši novac hrvatskih građana.

Pozivamo riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela da javnosti objavi tajni, koruptivni ugovor s bivšom intendanticom, s pomoću kojega su Obersnel i Zoran Milanović protuzakonito i političkom samovoljom postavili Olivera Frljića na mjesto intendanta riječkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Nije Oliveru Frljiću dovoljno što hrvatsku državu drži zločinačkom, što ne priznaje hrvatski jezik, što se javno zauzima za obnovu Jugoslavije, nego bi prozirnim provokacijama pred hrvatskom javnošću pokušao sakriti činjenice da ga je vlada Zorana Milanovića uz asistenciju Vojka Obersnela protuzakonito postavila na to mjesto."

>> Obersnel: Ako Karamarko misli na Frljića silom, dokazuje da nudi opasne metode

Komentara 66

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:19 16.10.2015.

On je plačen od SDP-a, našli su lika koji ima hrabrosti, a gdje drugdje nego u Rijeci provocirati...svemu dođe kraj

FA
Fake
15:17 16.10.2015.

Kada sam vidio sliku sve sam se uplašio.Šta je ovo na slici?

TA
tajnica17
15:21 16.10.2015.

Tko je uopće taj Frljić?! Totalno nebitan lik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije