Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta sreća

Županijski sud opet odlučuje o jamčevini za Ivu Sanadera

Ivo Sanader
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.11.2015.
u 23:00

Na odluku izvanraspravnog vijeća, kakva god bila, nezadovoljna strana imat će prave žalbe.

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda sutra će četvrti put odlučivati o jamčevini Ive Sanadera.

Učinit će to nakon što je prošli tjedan Vrhovni sud prihvatio žalbu USKOK-a te je ukinuo raniju odluku zagrebačkog Županijskog suda, koji je prihvatio ponuđenu jamčevinu.

Vrhovni sud vratio je spis na ponovno odlučivanje, a sporne su mu bile nekretnine Luke Bebića i Mirjane Sanader.

Prva nema uporabnu dozvolu, a druga nije etažirana. Utječu li te činjenice na vrijednost spornih nekretnina, sutra bi trebao razjasniti vještak građevinske struke. Na odluku izvanraspravnog vijeća, kakva god bila, nezadovoljna strana imat će prave žalbe.

>> Sud odbio drugu jamčevinu koju je ponudila obrana Ive Sanadera 

>> Opet sporna Bebićeva kuća i stan Mirjane Sanader

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar deziderij
deziderij
09:53 16.11.2015.

Ova cirkusijada od sudske trakavice hrvatskog krivosuđa još će potrajati na neodređeno vrijeme ili dok svi akteri ne budu podmireni s određenim iznosima ili foteljama. Korumpiranost je zlatno tele kojem se svi klanjaju u banana državi HR.

Avatar ARENA
ARENA
23:08 15.11.2015.

A da otvorite neku liniju 060...... možda upali.

MX
Mister X
14:37 20.11.2015.

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda sutra će četvrti put odlučivati o jamčevini Ive Sanadera. Nikako o dokaznom materijalu od 40 miiona kuna /5 mil eura/ da sud dobije od lopine koji je nudio sa slobode taj dokaz RH pa akoako za želi i malo sutra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije