Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Sabora

Ured Bože Petrova poslao priopćenje u vezi tužbe Tomislava Karamarka za klevetu

Božo Petrov
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
11.01.2017.
u 16:46

"Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana"

Ured predsjednika Sabora Bože Petrova danas je poslao priopćenje o tužbi Tomislava Karamarka za klevetu protiv Petrova i Mire Bulja, poručujući kako je Petrov upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, čime je "sigurno oformljena grupa neistomišljenika".

"Možemo potvrditi da je Mandatno-imunitetnom povjerenstvu uručen zahtjev privatnog tužitelja Tomislava Karamarka, zastupanog po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, za odobrenje vođenja kaznenog postupka protiv Bože Petrova, no u skladu s time ne možemo davati izjave, koje bi se mogle protumačiti kao pokušaj utjecanja na odluku Povjerenstva", stoji u priopćenju.

"Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, ukazujući pritom na društvene anomalije koje su uključivale i neke kriminalne radnje, smatrajući kako je potrebno provesti promjene u političkom sustavu, funkcioniranju države i društva općenito. Takvim djelovanjem je sigurno oformljena grupa neistomišljenika, kao i pri bilo kojem drugom pitanju od javnog interesa, a koji svoje privatne interese imaju pravo iznijeti pred nadležnim institucijama koje će potom mjerodavno procijeniti o budućim koracima i odlukama", zaključuje se.

>> 'Da se slušalo Karamarka, Ina bi danas bila kompletno u MOL-ovim rukama'

Komentara 106

BR
Brandfackel2
17:04 11.01.2017.

Petrov je imao priliku pokrenuti treću opciju sa jakim socijalnom, ali i nacionalnim predznakom. On je slučajno ili namjerno omogućio crvenoj buržoaziji da ih još godinama nitko ne priupita za počinjene zločine i porijeklo imovine. Upravo on će u konačnici postati ono što je mislio pripisati Karamarku. Veleizdajnik, a ako se dobrovoljno ne pojavi na sudu, onda i lažov.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:58 11.01.2017.

Aha, sad bu se to otezalo godinu i pol, i kad Petrov ne bu predsjednik sabora, Plenki ga skida, onako, kirurski ...

HR
hrza
16:56 11.01.2017.

Ma da to Boza ne izigrava Boga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije