Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA

Skandaloznim grafitima oštetili spomenik Domovinskom ratu 'Osijek – nepokoreni grad'

osijek grafiti
Foto: Facebook/Ivan Vrkić
1/4
14.02.2017.
u 13:48

Natpise će ukloniti po kratkom postupku.

Na jednom od spomenika Domovinskom ratu, na natpisu Osijek – nepokoreni grad, osvanuli su skandalozni grafiti, objavio je gradonačelnik Ivan Vrkić.

On je naveo kako će se ti natpisi ukloniti.

– Uklonit će se po kratkom postupku te će biti izbrisani kao i želja onih koji su svojom nogom htjeli kročiti i oduzeti hrvatsko tlo. Činovi poput ovog neće narušiti dobre odnose sa svim manjinama jer onaj tko radi takve gadosti presuđuje sam sebi – napisao je Vrkić na Facebooku i dodao da će ''hrvatske svetinje i dalje krasiti ulaz u nepokoreni grad Osijek''.

Osvanuli su natpisi na ćirilici ''delije'' te četiri slova S.

>> Vukovarska policija privela mladića koji je oskvrnuo bistu Jean-Michela Nicoliera

>> Stožer za obranu hrvatskog Vukovara osudio vandalski čin na bisti Jeana Michela Nicoliera

Komentara 6

MO
mobitel20
14:05 14.02.2017.

Ma , ako nije "ustaski skandal" ne zanima to razne Fronte i LGBT...pa nece oni prozivati jugonacionalisticku bracu po namjeri ! Moguce da ce reci da su to "ustase" same napravile...kao i onaj danasnji u Novom Sadu...prica se da jee taj narisao neki "novinar-istrazivac" na kojeg rade" atentate". Ali, oni "sigurno" znaju tko je bacio suzavac u nelegalnom baru, i stovise, koji sve politicari "ustase" to poticu !? Na istom su valu kao dacici,pupiji,vulini...

PK
ponoc_kuca
14:00 14.02.2017.

Približavaju se izbori prijeko, treba im konstantno potpirivanje sukoba. Jadno.

VA
vapor
14:18 14.02.2017.

Može im biti pa neka rade... I kad bi ih nekim slučajem otkrili nikad ne bismo saznali njihova imena niti kazne (ili pohvale) koje bi dobili. Takva smo, eto, banana (nazovi) država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije