Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI SRBI NAPALI HRVATA

Pitali ga za koga navija pa ga istukli palicama

palica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
15.02.2016.
u 22:00

Sva trojica skočila su na mog Tomislava. Htjeli su ga srušiti na asfalt, ali kako nisu uspjeli, pretukli su ga šipkama, kaže majka Danica Šandor

– Odakle si?! Za koga navijaš?! – pitanja su koje su tri mlađe muške osobe uputile Tomislavu Šandoru (20) iz Vukovara, kojega su sreli na ulici u noći sa subote na nedjelju.

– Iz Vukovara sam. Ne navijam ni za koga. Ne zanima me to... – stigao je odgovoriti Tomislav. A onda su uslijedili udarci po cijelom tijelu. Šandor je zadobio teške tjelesne ozljede u brutalnom napadu.

Skrivali krvavu odjeću

– Počeli su ga tući. Sva su trojica skočila na njega s namjerom da ga sruše na asfalt. Međutim, kada nisu uspjeli, pretukli su ga s željeznim šipkama zbog čega je Tomislav završio u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama – prepričava nam Tomislavova majka Danica Šandor.

Nakon što je Tomislav ostao ležati na asfaltu, trojac iz Vukovara se udaljio u nepoznatom smjeru. Prema riječima majke, Tomislav ima više ozljeda po tijelu i glavu, oko mu je zatvoreno, a jučer je morao ponovno u bolnicu zbog komplikacija s nosom.

– Tomislav je s odličnim uspjehom završio gimnaziju i sada je na fakultetu. Primjeran je mladić i ne znam zašto je nekome bilo potrebno da ga tako pretuče. Suprug, koji je hrvatski branitelj i logoraš, nije mi htio odmah niti reći što se dogodilo, nego samo da je dobro i da je u bolnici. Krvavu odjeću skrili su od mene i oprali da je ne vidim i dodatno se ne uznemirim. Policajci su mi rekli da je napad bio nacionalno motiviran. Na tabletama sam i ne znam kako dalje jer ovo nije normalno – u dahu nam je ispričala Danica Šandor.

Treći napadač u bijegu

Policija je medije izvijestila kako je do napada došlo u ranim jutarnjim satima te da dosadašnja kriminalistička saznanja upućuju na sumnju da su napadači na Šandora 19-godišnjak i 22-godišnjak, pripadnici srpske nacionalne manjine, dok se za trećom osobom još traga. Nakon napada ovaj je trojac oštetio i jedno osobno vozilo. Do zaključenja ovog izdanja iz policije nije pristigla informacija je li i treći napadač pronađen.

>> Metalnim predmetom nanijeli 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede

>> Vukovar: Istina se piše na dva jezika i na latinici i ćirilici

Komentara 86

NE
Neo001
22:20 15.02.2016.

Na žalost to je naša realnost. Hrvatski narod u njegovoj domovini teroriziraju manjinski srbi, razni pupovci uz podršku zločinačke partije i partijskih medija, a koje predvodi JRT.

CI
cipot1
22:41 15.02.2016.

Kako mediji o ovom incidentu stidljivo izvještavaju, a da je Srbin napadnut, to bi vrištalo na naslovnicama mjesec dana!

MA
mamunamegalo
22:32 15.02.2016.

mladi ezdepeovci ne libe se postupaka svojih predaka ozne i udbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije