Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KINU SLOBODA

Nakon Košićeva govora u Sisku osvanula petokraka i grafiti Smrt fašizmu – sloboda narodu, Antifa...

antifa
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/11
16.08.2016.
u 09:29

Grafiti su osvanuli na zgradu kina koju je kupila Sisačka biskupija

Crvena zvijezda petokraka, "Smrt fašizmu – sloboda narodu", "Antifa Sisak" i "Radnička fronta" grafiti su koji su se jutros pojavili na bivšem sisačkom Kinu Sloboda, a koje je kupila Sisačka biskupija koja tu planira urediti dvoranu i muzej.

Zgrada se nalazi tik do sjedišta Biskupije, a vjerojatno je riječ o reakciji na jučerašnji govor biskupa Vlade Košića na misi u Gorama.

>> Košić: Ne glasajte za one koji su digli ruku za “lex Perković”

>> Crvenim sprejem netko je obojio spomenik Miri Barešiću

Komentara 146

ZW
zweistein
09:55 16.08.2016.

"neuhvatljivi" crtači svastika

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
09:37 16.08.2016.

Antifašistički fašisti, da mogu svećenike bi opet u jame bacali kao što su ih 600 i pobacali, demokracija i pluralizam nema što

MA
Malenkost
09:43 16.08.2016.

Eto sto sve donosi Nelustracija. Bude se i ohrabruju svi Vragovi: Crni i Crveni. A tko je kriv za ovo stanje: HDZ, Tudman i Ckrva koja je stajala iz nijh. Dakle Biskupi vasa nada da ce bez Lustracije doci do sveopce pomirbe medu Hrvatima ostala je zabluda. Razdor je sve veci. Kuha se kuha. Samo nastavite s Nelustracijom koju je eto zapoceo sud u Minhenu. Sramota od Drzave i svih Politicara. Tko ih je moralno odgojio, oblikovao i potkovao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije