Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovačke jeseni

Najavljen Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva u Vinkovcima

jesenji sajam
Foto: Branimir Bradarić
02.09.2015.
u 14:37

Na ovogodišnjem Jesenjem sajmu gospodarstva štandove će imati 42 izlagača među kojima su, kako se najavljuje, i vodeći gospodarstvenici iz Vukovarsko-srijemske županije i sa istoka Hrvatske

Od 11. do 13. rujna u glavnom šatoru ovogodišnjih Vinkovačkih jeseni, koje su jubilarne i održavaju se po 50. put, biti će održan Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva. Prema riječima vinkovačkog pročelnika za gospodarstvo Vedrana Čuljka radi se o jednom od najznačajnijih gospodarskih sajmova uopće u Hrvatskoj koji se organizira 13. godinu za redom, a koji je i ove godine izazvao veliki interes izlagača.

– Jesenji sajam je popratna manifestacija jeseni i predstavlja uvod u Vinkovačke jeseni. Pripremili smo i niz predavanja, panel diskusija i radionica koje će voditi naši vodeći stručnjaci. Posjetitelji će moći naučiti i kako napraviti poslovni plan te aplicirati za fondove EU. Najbolji poslovni plan biti će i nagrađen, najavio je Čuljak.

Na ovogodišnjem Jesenjem sajmu gospodarstva štandove će imati 42 izlagača među kojima su, kako se najavljuje, i vodeći gospodarstvenici iz Vukovarsko-srijemske županije i sa istoka Hrvatske. Ovim izlagačima treba dodati i 60-ak izlagača koji će svoje rukotvorine izlagati na slavonskom sokaku. Čuljak podsjeća kako Jesenji sajam gospodarstva i obrtništva ima iznimno veliki značaj za Vinkovce ali i cijelu Vukovarsko-srijemsku županiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije