Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrak Taritaš:

Monetizacija je tema oko koje će se dogovoriti SDP i HNS

anka mrak taritaš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
14.10.2014.
u 13:04

Ministrica je naglasila i kako su Istarski ipsilon i pravac od Krapine do Macelja već u koncesiji

Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš komentirala je danas monetizaciju autocesta. Rekla je kako je to tema oko koje će se dogovoriti dva koalicijska partnera SDP i HNS te je napomenula da ceste nitko neće odnijeti iz države niti se one prodaju.  Ministrica je naglasila i kako su  Istarski ipsilon i pravac od Krapine do Macelja već u koncesiji.

- Mi te autoceste nismo otplaitili i s njima se nešto treba učiniti - poručila je ministrica.

Na pitanje je li predsjednik države Ivo Josipović zaobišao Vladu svojim pismom predsjedniku Sabora Josipu Leki ministrica je poručila kako treba poštivati procedure i tijek jer je to najjednostavnije i najlakše za raditi.

>>'Podržali su nas Crkva, branitelji... akcija mora uspjeti!'

>>'Monetizacija nije prodaja autocesta. I dalje ćemo biti vlasnici istih autocesta'

>>Pusić: Ako većina javnosti bude protiv monetizacije, to treba respektirati

Komentara 16

TH
than
13:39 14.10.2014.

Nevjerojatno je koliko jedna stranka sa tako malom podrskom, koja je na razini statisticke greske, uhljebljuje i ucjenjuje. Ali za to si je sam sdp kriv. Kako su sijali, tako ce i pozeti.

MX
MXLCLGTG
13:34 14.10.2014.

HNS stranka koja ima 0,9% podrske gradjana i SDP ce se dogovoriti o monetizaciji autoceste,halo cujes li ti samu sebe sta govoris,pa potpisa je dosad skupljeno da se moze komotno Referendum raspisati,a rezultati referenduma kako je raspolozenje medju gradjanima netreba ni pricati,nemoj zaboraviti pri Tom dogovoru narod ima zadnju pa cak i o vasim otkazima.

AN
AnteizmalogZGa
13:49 14.10.2014.

Monetizacija...dogovor SDP iHNS ...jeli to onaj HNS što je ispod stola provukao milijune od autocesta, a participira u vlasti sa nekoliko promila. Koja laža i paralaža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije