Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko o suđenju

'Srbija se u svojoj obrani služi nedopuštenim sredstvima!'

Tomislav Karamarko
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
14.03.2014.
u 20:21

– Zaista je dosta, rekao bih, iživljavanja na našoj borbi za slobodu – poručio je Karamarko u Virovitici.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, uoči proslave 24. obljetnice HDZ-a u Virovitici, istaknuo je da su složili listu za Europski parlament. Složili su, rekao je, zapravo kompoziciju odnosa stranaka u koaliciji, a prazna će mjesta popuniti konkretnim imenima.

O kojim je osobama riječ, nije htio govoriti. Novinare je zanimalo kako tumači stav europskih pučana koji se protive stavljanju Ruže Tomašić na listu HDZ-a za europske izbore? – Stalno kažem da je taj slučaj prenapuhan i mislim da je europskim pučanima u interesu da mi pobijedimo i da povučemo što više kandidata za pučane u Europskom parlamentu – kazao je Karamarko.

"Srbija se služi nekim nedopuštenim sredstvima u obrani"

Na upit novinara podržava li izjavu Vladimira Šeksa da treba razmotriti bezrezervnu podršku ulasku Srbije u EU, zbog svega što je pravni tim Srbije iznio u tužbi Hrvatske za genocid, T. Karamarko odgovorio je da je povlačenje bezrezervne podrške Srbiji svakako jedna od mjera o kojoj se treba razgovarati.

– Srbija se služi nekim nedopuštenim sredstvima u svojoj obrani – rekao je Karamarko, dodajući kako smatra da Oluja nije bila akcija etničkog čišćenja nego legitimna akcija oslobađanja hrvatskog teritorija od okupatora. – Zaista je dosta, rekao bih, iživljavanja na našoj borbi za slobodu – poručio je Karamarko u Virovitici.

>>Turudić objasnio zašto je Karamarko smio komentirati presudu za Fimi mediju

>>Karamarko: HDZ je počeo borbu protiv korupcije u ovoj državi

Komentara 118

BL
Blizard
21:04 14.03.2014.

Kada imamo ovakvog predsjednika kao Josipovic sa svojim savjetnicima Srbima , čemu se onda čuditi bezrezervnoj podršci Srbiji za ulazak u EU , tu su još toliki ministi Srbi u Vladi i eto bezrezervno podrške ...! Istupanja Pusicke , dekanaa Jovica sve pod pokroviteljstvom Josipovica daje nam jadnu sliku ... kuda ide Hrvatska !?!

ZL
zlako
20:56 14.03.2014.

Mi smo se obranili od Srbskog Komunističkog Fašizma.Uostalom fašizam je blaži oblik Komunizma a Srbija i Rusija su nositelji te pošasti oduvjek.

DU
Deleted user
20:56 14.03.2014.

Hrvatska nije nasljenik NDH, jer danasnja Hrvatska pociva na demokratskim nasadama. Srbi nam non-stop nabijaja na nos NDH-a i Jasenovac,e onda bi im trebali odgovoriti da je Srbija postala prva zemlja u Europi koja je obavijestila Hitlera da je Srbijaja postala Judenfrei,u prevodu drzava bez zidova,zahvaljuci konc.logorima Banjica i Sajmiste.Ako cemo istinu pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije