Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Pusić

'Hrvatski i srpski političari ponašaju se kao da im je scenarij pisao Šešelj'

Zoran Pusić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.12.2014.
u 13:22

Govoreći i srpskim i hrvatskim političarima, Pusić kaže da "djeluju smušeno i autistično, kao da nemaju ni minimum odgovornosti prema proklamiranim nacionalnim interesima''

– Političari, i na hrvatskoj i na srpskoj strani ponašaju se baš kao da im je scenarij pisao sam Vojislav Šešelj – rekao je u intervjuu beogradskim Vestima Zoran Pusić, mirovni aktivist i predsjednik Građanskog odbora za ljudska prava iz Zagreba, a na pitanje o Milanovićevu otkazivanju puta u Beograd zbog Šešeljevih izjava na koje srpska vlast nije reagirala, odgovara kako je to "šteta i čisti autogol Zorana Milanovića".

Govoreći i srpskim i hrvatskim političarima, Pusić kaže da "djeluju smušeno i autistično, kao da nemaju ni minimum odgovornosti prema proklamiranim nacionalnim interesima, a to je za obje zemlje primanje Srbije u EU, što će za samog Šešelja biti najveći poraz". Odgovarajući na pitanje otkud "toliki strah u Hrvatskoj od Šešelja kojega u Srbiji malo tko ozbiljno doživljava", Pusić kaže kako su sjećanja na njega u Hrvatskoj još vrlo živa.

– Sada je odjednom izronio kao sablazan iz ranih 90-ih, s nepromijenjenom retorikom i istim ciljevima, koji su na ovim prostorima donijeli toliko zla i nesreće. Istina je da on, za sada, djeluje ludo, ali na jedan dijaboličan način, vrlo inteligentno – pojašnjava Pusić dodajući kako je reakcija Zagreba pretjerana jer "dok Šešelj nema masovnu potporu ili potporu vlasti u Srbiji, a nema, hrvatska politika ne bi smjela dozvoliti da  Šešelj manipulira njome i diktira joj poteze".

>>'Šešelj je ozbiljno bolestan, priče da je zdrav su gluposti'

>>'Vojislav Šešelj neće se odazvati paničnim vapajima Haaškog suda'

Komentara 65

KO
Komacero
13:43 04.12.2014.

idi bre Pusicu pa se leci jer ti ugrozena ljutska prava i to ona po kevinoj strani.cuj izjave o seseljovoj intelegenciji

GU
General_U
13:45 04.12.2014.

o bože pravi se javio do kada ćemo slušati ovakve likove, vjerojatno bi se i seka složila s njim .

BF
brkonja fra brkati
13:48 04.12.2014.

Glavni kordinator šoroševske mreže u RH,žali se da političari iz RH ne djeluju u interesu Rothschilda i britanske krune,a to je neka nova šugoslavenske zajednica,gdje bi Hrvati opet imali privilegiju živjeti sa Srbima .Petokolonaš i veleizdajnik ( što je više generacijska tradicija u njegovoj obitelji ) poučava hrvatski narod što su to njegovi pravi interesi.Kad će doći dan da dokazani narodni neprijatelji završe tamo gdje je smjesto svim izdajnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije